Spectacolele finalului de săptămână la Teatrul „Puck”

După o săptămână de festival, Teatrul „Puck” le pregătește micilor spectatori și pentru acest weekend două spectacole: „Sărmanul Djoni și Arnica”/„ Szegény Dzsoni és Árnika” (sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 11) și „Cartea cu Apolodor” (duminică, 23 octombrie, de la 11 și 12.30).

Sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 11, cei mici sunt așteptați la spectacolul „Sărmanul Djoni și Arnica”/„ Szegény Dzsoni és Árnika”, după Ervin Lázár, în regia Ibolyei Varga.

Este un spectacol despre dragoste adevărată, responsabilitate, loialitate, perseverență, libertate și multe alte valori fundamentale.

Dramaturgia este semnată de Zsolt Láng, regia de Ibolya Varga, muzica de Zsolt Lászlóffy, iar scenografia de Szilárd-Zsolt Filep. În distribuție: Szabolcs Domokos, Giriti Réka, Mostis Balázs, Kötő Áron, Dorottya Balogh, Patka Ildikó și Urmánczi Jenő.

Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

De asemenea, duminică, 23 octombrie, de la orele 11 și 12.30 va putea fi urmărit spectacolul „Cartea cu Apolodor”, după Gellu Naum, în regia Monei Marian. Este unul dintre cele mai iubite spectacole din repertoriul instituției.

„Cartea cu Apolodor” a participat la un turneu în Arizona, SUA, la invitaţia Arizona State University, un turneu în Franţa, iar apoi a participat la Festivalul Culturii Române de Flennek la Bialystok. Totodată, spectacolul clujean a reprezentat România la Festivalul Eurokids din Washington D.C.

Scenografia: Epaminonda Tiotiu. Sculptura: Florin Marin. Muzica: Corina Sîrbu. Procesare computerizată: Cristian Luchian. Distribuţia: Dana Bonţidean, Călin Mureşan și Angelica Pamfilie.

Spectacolul va fi prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Totodată, spectacolul „Cartea cu Apolodor” va avea o reprezentație la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca și marți, 25 octombrie, de la ora 18.

 Cum se achiziționează biletele

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.

Spectacolele care au loc de luni până vineri au bilete la prețul unic de 10 lei.

Abonamentul cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.

Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face online, accesând linkul următor: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.

Despre Teatrul de Păpuşi „Puck”

Teatrul de Păpuşi „Puck” a fost înfiinţat în 1950 și se află în subordinea Consiliului Județean Cluj. Palmaresul instituției cuprinde peste 300 de premiere, atât la secţia română, cât şi la cea maghiară, precum și importante premii şi nominalizări. Repertoriul actual al Teatrului de Păpuşi „Puck” este alcătuit din aproximativ 25 de titluri de spectacole pentru copii. Începând cu anul 2002, instituţia clujeană este gazda Festivalului Internaţional „Puck”, unul din evenimentele importante ale Clujului, iar din septembrie 2017 a inițiat Festivalul Stradal „WonderPuck”, un eveniment dedicat întregii familii.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Spectacolele finalului de săptămână la Teatrul „Puck”

Leave Comment

*

Sari la conținut