Spectacolele finalului de săptămână la Teatrul de Păpuși „Puck”

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” îi așteaptă pe cei mici în acest weekend la două spectacole pline de candoare și învățături. Este vorba de spectacolul „Plüm-Plüm kalandjai”/„Aventurile lui Plüm-Plüm”, în regia Ibolyei Varga (sâmbătă, 6 mai, de la ora 11) și „Fata babei și fata moșneagului”, în regia Angelicăi Pamfilie (duminică, 7 mai, de la orele 11 și 12.30).

La sediul Teatrului de Păpuși „Puck” (str. I. C. Brătianu, nr. 23) este programat, așadar, sâmbătă, 6 mai, de la ora 11, spectacolul „Plüm-Plüm kalandjai”/„Aventurile lui Plüm-Plüm”, în regia Ibolyei Varga.

Sunt redate două povești scrise de José Géal, ambele avându-l ca protagonist pe Plüm-Plüm. Spectacolul este plin de întâmplări neașteptate, acestea fiind prezentate cu nuanțe de umor absurd.

În distribuție: Balogh Dorottya, Giriti Réka, Domokos Szabolcs și Mostis Balázs.

Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Un spectacol despre altruism și modestie

Spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, în regia Angelicăi Pamfilie va fi prezentat duminică, 7 mai, de la orele 11 și 12.30.

Scrisă de Ion Creangă, „Fata babei și fata moșneagului” rămâne una dintre cele mai iubite povești pentru copii și părinți. Drumul către Sfânta Duminică și întâlnirea cu personaje fantastice precum Cățelușa, Părul, Fântâna și Cuptorul, sunt ilustrate scenic în spectacolul omonim regizat de Angelica Pamfilie. Respectând firul poveștii, spectacolul îi poartă pe cei mari și mici într-o frumoasă călătorie despre altruism și modestie, despre bine și rău.

În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie, Adina Ungur și Iulian Lungu.

Scenografia este semnată de Andra Ștefan, sculptura de Florin Marin, pictura de Elena Ilaș, iar ilustrația muzicală de Ionuț Constantinescu.

Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de doi ani.

Spectacole la grădinițe și la sediu

Primele spectacole ale săptămânii au fost prezentate marți, 2 mai: „A brémai muzsikusok”/„Muzicanții din Bremen” (la Liceul Teoretic „Jósika Miklós” din Turda) și „Pălăria buclucașă” (la sediul instituției). De asemenea, spectacolul „Palkó és Panna”/ „Palkó și Panna” a avut o reprezentație la Grădinița „Albinuța” din Cluj-Napoca miercuri, 3 mai. Nu în ultimul rând, artiștii clujeni vor prezenta la Linz(Austria) sâmbătă, 6 mai, spectacolul „Pălăria buclucașă”, la invitația comunității de români din acest oraș, în parteneriat cu Teatrul Kuddel Muddel, cu sprijinul ICR Viena.

Cum se achiziționează biletele

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.

Spectacolele care au loc de luni până vineri au bilete la prețul unic de 10 lei.

Abonamentul cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.

Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face online, accesând linkul următor: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.

Valabilitatea rezervărilor expiră cu 15 minute înainte de începerea fiecărui spectacol, motiv pentru care spectatorii sunt rugați să ajungă la timp.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Spectacolele finalului de săptămână la Teatrul de Păpuși „Puck”

Leave Comment

*

Sari la conținut