WonderPuck Utcaszínház Fesztivál 2021

Több, mint 40 programmal várja közönségét a kolozsvári bábszínház. A szeptember 9-12 között megszervezésre kerülő WonderPuck Utcaszínház Fesztiválon bábelőadások, koncertek, workshopok, kiállítások és számos meglepetés várja az érdeklődőket. A Kolozsváron és Bonchidán zajló fesztivál idei kiadásán nem csak a helyi művészek produkciói, hanem öt külföldi társulat előadásai is láthatók lesznek. Románia, Magyarország, Németország, Törökország, Moldovai Köztársaság és Olaszország alkotói várják a színházra és jókedvre vágyókat.

Az idei fesztiválon öt helyszínen lesznek programok: Kolozsvár főterén, a Bánffy-udvarban, az Erdélyi Néprajzi Múzeumban, a Magic Puppet Deák Ferenc utcai udvarán, valamint a bonchidai Bánffy-kastélyban. Emellett, a kolozsvári egyetemisták projektjeibe is bepillanthatnak az érdeklődők: a Színház és Film Kar diákjai interaktív commedia dell’arte produkcióval, a Képzőművészeti és Formatervezési egyetem hallgatói pedig kiállítással készülnek.

Szeptember eljesétől kezdődően már válogathatnak az érdeklődők az események között, a háromnyelvű fesztiválprogram a színház Facebook oldalain (@teatruldepapusi.puck @kolozsvaripuckbabszinhaz @wonderpuckcluj), illetve a WonderPuck honlapján (http://www.wonderpuck.eu/) lesz elérhető.

A fesztivál az ESUA Egyesület, a Puck Bábszínház és a Lions Alapítvány szervezésében jött létre. Támogatóink: Kolozsvári Városháza, Kolozs Megye Tanácsa és a Nemzeti Kulturális Alap (AFCN).

Did you like this? Share it!

0 comments on “WonderPuck Utcaszínház Fesztivál 2021

Leave Comment

*