„Te aștept!” și „Cenușăreasa”, spectacolele din weekend la Teatrul „Puck”

Artiștii Teatrului „Puck” vor prezenta la finalul acestei săptămâni spectacolele „Eljöhetnél hozzám!”/ „Te aștept!” (sâmbătă, 2 martie, de la ora 11) și „Cenușăreasa” (duminică,  10 decembrie, de la 11 și 12.30). De asemenea, marți, 5 martie, de la ora 17, este programat spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”.

Pe scena Teatrului „Puck” (str. I. C. Brătianu, nr. 23) este programat pentru sâmbătă, 2 martie, de la ora 11, spectacolul „Eljöhetnél hozzám!”/ „Te aștept!”, în regia lui Kovács Ildikó, reluat de Varga Ibolya.

Acţiunea se petrece în Vestul Sălbatic îndepărtat, iar personajul principal este un băiat orfan, care cândva „a fost adus de râul cenuşiu” şi de atunci hoinăreşte singuratic pe malul apei, căutându-şi părinţii sau măcar un peisaj cunoscut. Aşa începe povestea unei comunități simpatice, despre Vulpea elegantă şi suspicioasă, despre Bătrânul îmbufnat, despre Vrăjitoarea care încearcă să-şi ascundă bunătatea, despre Sperietoarea sufletistă, despre Alexandra grijulie şi despre Omul de Zăpadă cu sufletul fragil.

Păpuși: Virgil Svințiu

Scenografie și costume: Ioana Olăhuț

Restaurare păpuși și decor: Elena Ilaș

Colaj muzical: Ábrahám Jolán.

Distribuția: Balogh Dorottya, Giriti Réka, Péter Izolda, Patka Ildikó, Pünkösti Laura, Domokos Szabolcs, Kötő Áron, Mostis Balázs, Szűcs Tamás.

Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Spectacol cu elemente de Commedia dell’Arte

De asemenea, de la orele 11 și 12.30, pe aceeași scenă va fi prezentat spectacolul „Cenușăreasa”, în regia Monei Marian.

Întreaga viziune regizorală a spectacolului „Cenușăreasa” se bazează pe contrastul volumelor, marionetele și actorii jucând împreună pe scenă. Inserțiile din Commedia dell’Arte dau o notă comică întregii povești, iar ilustrația muzicală cuprinde pasaje clasice și preclasice, interpretate live de actorii păpușari.

Scenariul este semnat de Alex Căprariu, păpușile de Virgil Svințiu, decorurile de Epaminonda Tiotiu, iar ilustrația muzicală de Corina Sîrbu.

În distribuție: Dana Bonțidean, Călin Mureșan și Angelica Pamfilie.

Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Spectacol despre altruism și modestie

Marți, 5 martie, de la ora 17, este programat spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, în regia Angelicăi Pamfilie.

Drumul către Sfânta Duminică și întâlnirea cu personaje fantastice precum Cățelușa, Părul, Fântâna și Cuptorul sunt ilustrate scenic în spectacolul omonim regizat de Angelica Pamfilie. Respectând firul poveștii, spectacolul îi poartă pe cei mari și mici într-o frumoasă călătorie despre altruism și modestie, despre bine și rău.

În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie, Adina Ungur și Iulian Lungu.

Scenografia este semnată de Andra Cotiușcă, sculptura de Florin Marin, pictura de Elena Ilaș, iar ilustrația muzicală de Ionuț Constantinescu.

Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de doi ani.

Cum se achiziționează biletele

Biletele se pot achiziționa și online, accesând următoarele linkuri:

Pentru spectacolul „Eljöhetnél hozzám!”/ „Te aștept!”, de sâmbătă, 2 martie, de la ora 11: https://tomtix.ro/evenimente/10554-eljhetnl-hozzm-4-

Pentru spectacolul „Cenușăreasa” de duminică, 3 martie, de la ora 11: https://tomtix.ro/evenimente/10540-cenusareasa

Pentru spectacolul „Cenușăreasa” de duminică, 3 martie, de la ora 12.30: https://tomtix.ro/evenimente/10541-cenusareasa-

Pentru spectacolul „Fata babei și fata moșneagului” de marți, 5 martie, de la ora 17:

https://tomtix.ro/evenimente/10542-fata-babei-si-fata-mosneagului

De asemenea, se pot achiziționa bilete și de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediu în zilele de sâmbătă și duminică costă 48 de lei pentru adulți, 24 de lei pentru pensionari și 12 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.

De asemenea, biletul de intrare la spectacolele jucate la sediu de luni până vineri costă 10 lei pentru copii, elevi, studenți (tarif redus cu 75%), pentru pensionari 20 de lei (tarif redus cu 50%), iar pentru adulți 40 de lei.

Spectatorii sunt rugați să ajungă cu 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului.

Did you like this? Share it!

0 comments on “„Te aștept!” și „Cenușăreasa”, spectacolele din weekend la Teatrul „Puck”

Leave Comment

*

Sari la conținut