Reguli acces în sala de spectacole

Deoarece incidența cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV 2 în municipiul Cluj-Napoca a trecut peste pragul de trei la o mie de locuitori, participarea la spectacolele Teatrului de Păpuși „Puck” va fi permisă DOAR pentru pentru cei  care prezintă certificate digitate ale Uniunii Europene privind COVID 19, care atestă una din următoarele situații:

♦ Sunt vaccinați complet împotriva virusului SARS-CoV-2 (au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare)

♦ prezintă la intrare rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 48 de ore);

♦ Au trecut prin boală (se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2).

❗Obligaţia de a prezenta certificat de vaccinare se aplică în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 12 ani.

❗❗ Evenimentele se vor desfășura cu participarea spectacotirilor în limita a maximum 30% din capacitatea sălii de spectacole.

Scanarea codului QR de pe certificatul digital COVID-19 se va face folosind aplicația Check DCC, pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat.

❗Certificatul verde va fi însoţit obligatoriu de un act de identitate.

🏮 Spectatorii sunt rugați să respecte în continuare TOATE condițiile impuse de starea de alertă și să poarte mască de protecție.

 

🏫De asemenea, este recomandat să ajungă mai devreme cu aproximativ 30 de minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea triajului epidemiologic, pe baza verificării temperaturii.

 

☝️Persoanele care nu acceptă să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. De asemenea, va fi interzisă intrarea persoanelor care manifestă febră sau probleme respiratorii.

 

☝️Spectatorii își vor dezinfecta mâinile la intrare. Consumul de alimente și băuturi în locație este interzis.

 

 

 

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “Reguli acces în sala de spectacole

Leave Comment

*