Modificare spectacol în program

Din motive obiective, spectacolul „Crăiasa Zăpezii”, în regia lui Traian Savinescu, programat pentru luni, 31 ianuarie, de la ora 18, va fi înlocuit cu un alt titlu, respectiv „Croitorașul cel isteț”, după Frații Grimm, în regia Emiliei Nechita.

Rezervările făcute la „Crăiasa Zăpezii” se vor păstra pentru „Croitorașul cel isteț”. Cei care nu doresc să vină la acest spectacol, sunt rugați să ne anunțe pe Messengerul paginii https://www.facebook.com/teatruldepapusi.puck.

 Despre spectacolul „Croitorașul cel isteț” 

Descoperindu-şi puteri nebănuite, „că doar nu e puţin lucru să omori şapte muşte dintr-o lovitură”, Croitoraşul cel Isteț pleacă în lumea largă pentru a se lăuda cu isprava lui. Însă, aflat în încercarea de a se întrece în putere cu Uriaşul Bebe şi cu Marele Uriaş, acesta realizează că, de fapt, adevărata lui forţă stă în ascuţimea minţii. Cei doi uriași ar fi putut să-l răpună într-o clipă, dacă micul nostru erou nu ar fi născocit probe istețe și îndrăznețe care să îl scoată din bucluc. Astfel, pe drumul de întoarcere către casă, încântat de a doua sa mare victorie, acesta le spune tuturor celor pe care îi întâlnește în cale că în viață „nu contează înălțimea, ci contează istețimea!”.

Scenografia: Relu Pene

Distribuția: Iulian Lungu și Laura Corpodean.

Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “Modificare spectacol în program

Leave Comment

*