Modificare în programul de spectacole

Din motive obiective, spectacolul „Lupul interzis”, anunțat pentru marți, 21 februarie, va fi înlocuit cu „Povestea celor trei veverițe”, în regia Danei Bonțidean.
Rezervările efectuate deja sunt valabile pentru spectacolul anunțat.
 Prin urmare, marți, 21 februarie, de la ora 17, pe scena Teatrului „Puck” va fi prezentat spectacolul „Povestea celor trei veverițe” în regia Danei Bonțidean.
Poveștile raționale sunt un instrument prea puțin explorat și utilizat în educația copiilor în România. În ultimii ani, specialiștii clujeni au redactat o serie de povești care îi învață pe cei mici să-și construiască rezistența la frustrare, să facă față anxietății sau furiei, dar și să se accepte pe sine.
Teatrul „Puck” și-a propus să preia și să extindă acest proiect inedit, prin adaptarea scenică a unor povești adresate copiilor de vârstă preșcolară.
Spectacolul a fost inspirat din volumul de „Povești raționale pentru copii” al Virginiei Waters, volum apărut în 1980 și editat în limba română în anul 2003 de Centrul Român de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale.
În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Călin Mureșan, Robert Trifan și Adina Ungur. Figurația: Cosmin Cîrlea. Interpretarea audio: Dana Bonțidean și Ionuț Constantinescu.
Scenariul și regia sunt semnate de Dana Bonțidean, scenografia și pictura de Elena Ilaș, sculptura de Florin Marin, iar ilustrația muzicală de Attila Nagy.
Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute, este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.
Vă mulțumim pentru înțelegere! ????
Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca de luni până vineri au prețul unic de 10 lei.
Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, în format cash, înainte de intrarea la spectacole.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Modificare în programul de spectacole

Leave Comment

*

Sari la conținut