Câți spectatori au participat la  „1 iunie – Hai hui printre povești”

Peste 14.500 de spectatori de toate vârstele s-au bucurat de ediția din acest an a evenimentului „1 iunie – Hai hui printre povești”. Zona Casino Centru de Cultură Urbană din Parcul Central „Simion Bărnuțiu” din Cluj-Napoca a fost luată cu asalt încă de dimineață, odată cu primul spectacol al manifestării, „Aventurile lui Plüm-Plüm”, prezentat de artiștii Teatrului de Păpuși „Puck”.

Pe parcursul întregii zile de 1 Iunie, cei mici și familiile lor au luat parte la activitățile de la atelierele din zona din spatele clădirii, de la cele de pictură la cele design vestimentar, lectură, șah și go, fotografie, olărit, confecții păpuși și jucării din lână împâslită, podoabe din mărgele, jocuri de societate și, nu în ultimul rând, face painting. De asemenea, copiii s-a întrecut, în zona de vest a Parcului Central, în cadrul evenimentului, „Hai la joacă de ziua ta!”, constând în  curse cu obstacole și probe surpriză, organizate de Atletic Club.

Spectacolele de pe scenă au fost susținute de artiștii de la Octofun Academy și de Palatul Copiilor Cluj. A fost multă voie bună, râsete și joacă, iar distracția a continuat până spre seară, în ciuda momentelor în care a fost ploaie cu soare. La final, cei mici s-a bucurat de spectacolul „Vasilache și Marioara în jurul lumii”, prezentat de Teatrul
Puck, iar sărbătoarea s-a încheiat în ritm de rock, cu recitalul „Music Heals – High Velocity”, concert susținut de Rock Academy.

Evenimentul Hai-hui printre povești a fost organizat de Teatrul de Păpuși ,,Puck” și  ESUA  în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj și Leo Club Bastion.

Parteneri media: Radio Info Trafic, TVR Cluj, Radio Cluj, Kolozsvári Rádió, Radio Renașterea, EBS Radio, I Like Cluj, Ziarul Făclia, Cluj.com, ȘtiriMed.ro, Agnus Rádió, Játéktér, Szabadság și Erdély TV.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Câți spectatori au participat la  „1 iunie – Hai hui printre povești”

Leave Comment

*

Sari la conținut