Árnyak színháza (HU)

„Volt egyszer egy városka, a városkának volt számtalan girbe-gurba utcája, boltja, postahivatala és …egy takaros kis színháza…”

Ebben a városkában élt, és ebben a színházban dolgozott Ophélia kisasszony, mint színházi súgó. Számos évadot végigizgult a színészekkel együtt, mindig ügyelve arra, „nehogy megakadjon az előadás”. Ám egy napon, a színházacska megszűnt, a színészek szétszéledtek és Ophélia magára maradt. Magányában, egy este, árnyak látogatták meg: az általa jól ismert szerepek és szereplők árnyai. Ophélia játszani kezd velük, sorra feleleveníti a régi előadások hangulatát. Az árnyak mindenhova elkísérik: a piacra, az utcára, a sétatérre. A városka lakói összesúgnak az idősödő hölgy háta mögött: nincs az rendjén, hogy valaki folyton árnyakkal diskurál. Ophéliának nincs továbbá maradása a városkában, úgy dönt, útra kel és megteremti az Árnyak Színháza vándortársulatot. Árny-barátai lelkesen segítenek ebben és hamarosan összeáll a produkció.

Bemutató időpontja: 2022. december 23.
Alsó korhatár: 4+

Rendezte és dramatizálta: Rumi László
Díszlettervező: Molnár Jacqueline
Zeneszerző: Bakos Árpád m.v
Rendezőasszisztens: Urmánczi Jenő

Előadják: Balogh Dorottya, Domokos Szabolcs, Kötő Áron, Mostis Balázs, Patka Ildikó, Péter Izolda, Pünkösti Laura, Szűcs Tamás
Közreműködik: Horváth Jonathán

Hangosító: Cebrat Szilárd
Világosító: Almási Attila
Díszletező: Balog Ferencz, Horváth Jonathán
Ügyelő: Kovács Ferenc

Did you like this? Share it!

0 comments on “Árnyak színháza (HU)

Leave Comment

*

Sari la conținut