ALFONSO ȘI VRĂJITOAREA, LA FLOREȘTI

Într-un castel părăsit, întunecat, în care toate lucrurile sunt negre, trăieşte o vrăjitoare alături de motanul ei, Alfonso. Enervată de faptul că motanul este invizibil în castelul negru, vrăjitoarea apelează la magie îl preschimbă într-un motan verde. Așa începe spectacolul „Alfonso și vrăjitoarea”, care va avea loc marți, 28 ianuarie, de la ora 18, la Casa de Cultură din Florești.

Spectacolul nonverbal îl are în prim-plan pe motanul vrăjit, a cărui viață s-a schimbat brusc: nu mai poate dormi pe fotoliu pentru că este văzut, nu se mai poate căţăra pe candelabru pentru că este prins, nu se mai poate vârî în pat pentru că este descoperit şi alungat în grădină… în grădina verde!

Scenariul și regia sunt semnate de Decebal Marin, scenografia și pictura de Elena Ilaș, sculptura de Florin Marin, iar mecanismele de Iulian Lungu, Călin Mureșan și Decebal Marin.

Distribuția este formată din Ramona Atănosoaie, Iulian Lungu, Călin Mureșan și Angelica Pamfilie.

Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Premiera a avlut loc în cadrul Festivalului Internațional „Puck”, mai precis a celei de-a 18-a edițiii a evenimentului, care a avut loc între 14 și 18 octombrie.

Did you like this? Share it!

0 comments on “ALFONSO ȘI VRĂJITOAREA, LA FLOREȘTI

Leave Comment

*