A kolozsvári Puck Bábszínház előadásaira történő helyfoglalás szabályzata

I. Alapvető rendelkezések
1. A szabályzat a Puck Bábszínház előadásaira történő telefonos vagy online helyfoglalásra vonatkozik.
2. A Felhasználónak tiszteletben kell tartani a szabályzatban ismertetett feltételeket, amelyekről az online helyfoglalást megelőzően tájékozódhat.
3. Bármely foglalási mód esetében (telefonon vagy online) a belépőjegyeket a Bábszínház pénztáránál lehet kiváltani előadáskezdés előtt 30 perccel, a bábszínház weboldalán feltüntetett jegyáraknak megfelelően. Azok a lefoglalt helyek, amelyeket előadáskezdés előtt legkésőbb 15 perccel nem váltanak ki, érvényüket veszítik.

II. Az online helyfoglalás
Az előadásokra az Eventbrite platformon lehet helyet foglalni, a Bábszínház román és magyar nyelvű Facebook oldalain a https://www.facebook.com/teatruldepapusi.puck és a https://www.facebook.com/kolozsvaripuckbabszinhaz címeken.
A foglalás menete:
• Azok, akik helyet szeretnének foglalni, a név és e-mail cím mezők kitöltésével tehetik meg, az eseményre vonatkozó Eventbrite felületen. A szervezők nem vállalnak felelősséget az esetleges hibás foglalásokért, ezért azt ajánljuk, hogy ellenőrizzék le a megadott adatok helyességét.
• A bábszínház román és magyar nyelvű Facebook oldalaira minden hétfőn felkerülnek az arra a hétre vonatkozó (szombat – vasárnap) előadások foglalási linkjei. A magyar tagozat előadásaira az adott héten szombaton 09:00 óráig, míg a román tagozat előadásaira vasárnap 09:00 óráig lehet online helyet foglalni.
• A helyfoglalások visszamondása az Eventbrite felületén, vagy telefonon lehetséges; hétfőtől péntekig 8-15 óra között a következő telefonszámokon: 0731837693 (Jakabfi Ágnes), 0731837691 (Boldor Lucian).
A bérlettel rendelkező nézőket is arra kérjük, hogy foglaljanak előzetesen helyet.
• Amennyiben hibát észlelnek az online platformon történő foglalás során, a következő e-mail címen léphetnek kapcsolatba a szervezőkkel: teatrulpuckcluk@gmail.com
• Az online foglalásra 40 hely áll rendelkezésre (az aktuális szabályozások értelmében).
• A nézőtéren történő helyek elfoglalása az érvényes szabályok betartásával történik.

III. A telefonos helyfoglalás:
• A román és magyar tagozat közönségszervezőinél is lehet előzetesen helyet foglalni, hétfőtől péntekig 8-15 óra között az alábbi telefonszámokon:
o Jakabfi Ágnes (magyar tagozat): 0731837693
o Boldor Lucian (román tagozat): 0731837691

IV. A személyes adatok védelme
1. Az online történő helyfoglalás során a Felhasználók a Puck Bábszínház rendelkezésére bocsátják a nevüket és e-mail címüket.
2. A személyes adatokat a Bábszínház a helyfoglalások számon tartására használja fel. A foglalás befejezésekor a Felhasználók egy automatikusan generált e-mailt kapnak a megadott címre. Az adatokat a szervezők más célokra nem használják fel.
3. A Puck Bábszínház tiszteletben tartja a személyes adatok felhasználására és védelmére vonatkozó 677/2001 számú törvényt, illetve 2016/679 számú Európai Uniós rendeletet. A szervzők vállalják, hogy a személyes adatokat tiszteletben tartják és nem teszik nyilvánossá.
4. Az Eventbrite platformon megadott adatok titkosítva maradnak, nem kerülnek további felhasználásra.

Did you like this? Share it!

0 comments on “A kolozsvári Puck Bábszínház előadásaira történő helyfoglalás szabályzata

Leave Comment

*

Sari la conținut