Cipi

Cipi

Autor: Sándor Fodor
Regia: Ibolya Varga
Păpușile și scenografia: Ioana Olăhuţ
Muzica: Péter Venczel
Distribuția: Réka Giriti, Réka László, Ildikó Patka, Laura Pünkösti, Ibolya Varga (a.i.), Márton Csortán, László György, Áron Kötő, Attila Ákos Okos, Jenő Urmánczi
Vârsta recomandată: 3+
Premieră: 10 aprilie 2008

Sigur ai auzit deja de Cipi, dar oare îți mai amintești ce înseamnă un exemplu îngrozitor sau convingerea științifică? Vei găsi răspunsurile la aceste întrebări în cadrul spectacolului nostru de păpuși, mai mult, vei auzi și vocalizele ale Cerbului și concertul corului din pădure. Cipi, stăpânul bun și drept al pădurii cade în ispita tiraniei, bunăvoința lui obișnuită fiind înlocuită cu decizii arbitrare, viclene și un ton arogant. Iepurele îi pune întrebarea: ”mai putem să te iubim, Cipi, Domnul și binevoitorul nostru Stăpân și Spaima Pădurii, sau nu mai putem, că de acum încolo trebuie să ne temem de tine…?”

Chiorâș-Chiondorâș cel lacom și supărăcios a dispărut, deci se pare că nimeni nu-l poate ajuta pe Cipi să-și revină și să-și regăsească amabilitatea sa pierdută. Locuitorii pădurii se agită, Albinele se pregătesc de o răscoală, dar grație curajosului Purcel de Mistreț, este descoperită viclenia lui Cipi, ieșind la iveală cine este de fapt Teribilul domn Barbă Cloanță Cotoroanță, cu care Cipi îi înspăimânta pe toți. Această poveste educativă despre putere se sfârșește cu o cină comună, pașnică și veselă. „Ce e al nostru, e al nostru” – zice Cipi cu brațele deschise, și te așteaptă la Teatrul de Păpuși Puck.

December 1 @ 05:40
05:40 — 06:40

Did you like this? Share it!

0 comments on “Cipi

Comments are closed.

Sari la conținut